FAQ: Hangi Marka Lastik Almalıyım 2016?

205 55 R16 yaz lastiği en iyisi hangisi?

Autobild 2016 205 55 R16 lastik ebatıyla yapılan testte dünya markası rakipleri olan Hankook Ventus Prime3 K125, Goodyear Efficient Grip Performance, Dunlop Sport BluResponse, Bridgestone Turanza T001, Continental ContiPremiumContact 5 ve Michelin Primacy 3 lastik markalarını geride bırakarak Pirelli Cinturato P7 Blue

Mercedes hangi marka lastiği kullanıyor?

Avrupa orijinal ekipman sektörünün lideri Continental, artık AMG A-Sınıf ve C-Sınıf araçlara da lastik tedarik etmeye başladı. Mercedes – Benz ‘in AMG serisi fabrika çıkışı araçlarının üzerinde artık, yüksek teknolojisi ve üstün güvenlik sürüşü sağlayan ContiSportContact 5 P lastikleri bulunuyor.

Hangi lastik daha iyi yol tutar?

Geniş lastikler yol kavrama konusunda daha iyidir. Kuru yollarda sürüş yapanlar için bu daha doğrudur çünkü daha fazla lastik yolda kalır ve bu nedenle yapışkan olması daha önemlidir. Kısa boy ve geniş lastik daha dayanıklıdır. Özellikle de dönüşlerde daha iyi kavrar.

205 55 R16 hangi marka?

Goodyear Eagle Sport 205 / 55 R16 91V Yaz Lastiği.

Hangi yaz lastiği daha iyi 2021?

Continental: Alman lastik üreticisi, Premium Contact 6 modeliyle ADAC testlerinde oldukça başarılı olmuştur. 2021 yılında yaz lastiği önerisi arayanlara en çok tavsiye edilen markadır.

Mercedes e200 lastik basıncı kaç olmalı?

En fazla on dakika sonra lastik basıncı en az 200 kPa (2,0 bar, 29 psi) olmalıdır.

Lastik garantisi nedir?

Almış olduğunuz her dış ve iç lastik; üretim, malzeme ve işçilik hatalarına karşı üretici firmaların garantisi altındadır. Lastiğin garanti süresi içerisinde arızalanması durumunda, tamirde veya incelemede geçen süre garanti süresine eklenir. Malın tamir ve inceleme süresi en fazla bir aydır.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Adblock
detector