Hızlı Cevap: Kumho Lastik Nasıl 2017?

Kumho kimin lastik?

Kumho, 1960 yılında Park In-chon tarafından kurulan Kumho Tire Co., Inc. bünyesinde üretilen otomobil lastiği markasıdır. Kumho Tire dünya genelinde 8 üretim tesisinde premium lastikler üretiyor. Çin, Vietnam ve Amerika’da üretim tesisleri bulunmaktadır. Kumho Tire ‘ın Güney Kore merkezli bir firmadır.

Petlas lastik Fiyatları Kaç Para?

En Popüler Petlas Oto Lastikler

  • Petlas Elegant PT311 175/70 R13 82T TL Yaz Lastiği284,00 TL6 satıcı
  • Petlas Snow Master W651 205/55 R16 91H Kış Lastiği418,50 TL15 satıcı
  • Petlas Snow Master W601 175/70 R13 82T Kış Lastiği316,72 TL11 satıcı
  • Petlas Snow Master W651 185/65 R15 88H Kış Lastiği361,51 TL12 satıcı

Kumho lastik neresi?

Kumho lastik üretim yeri, Güney Kore’dir. Kumho lastik fiyatları için tıklayın. Landsail lastik nerede üretiliyor?

Kumho lastik neyin yan ürünü?

Asiana Group’un bir yan kuruluşu olan Kumho Tire 1960 yılından bu yana lastik üreten firmalardan biridir. Birçok uluslararası satış şirketi bulunan firma, 180 ülkeye ürünlerini ihraç etmektedir. Bu global firmanın ürünleri olan Kumho lastik hangi ülkenin sorusunun cevabı; Güney Kore’dir.

Kumho hangi ülkenin markası?

Kore merkezli bir şirket olan Kumho, marka prestijini kazanabilmek için yenilikçi ve dinamik bir ekip ile yola çıkmış; müşterilerinin beklentilerine ve ihtiyaçlarına en uygun lastikleri üreterek kısa sürede ciddi bir aşama kaydetmiştir. Bu sayede, bugün 200’e yakın ülkede Kumho oto lastikleri kullanılır.

Marshall lastik ne malı?

Marshal lastikleri, Kore kökenli Kumho markasının 25 yıllık bir iştirakidir.

You might be interested:  Hızlı Cevap: Kormoran Lastik Hangi Markanın Yan Ürünü?

Agate lastik nerenin malı?

Agate lastikleri, Shandong Hengfeng Rubber & Plastic Co., Ltd. tarafından Çin’de üretilmektedir. 6000 den fazla çalışanı ile dev bir yapıya sahip olan Agate Lastikleri, otomobil, SUV, 4×4, Hafif Ticari, Ağır Vasıta ve iş makineleri için lastik üretimini 1995 yılından beri sürdürmektedir.

Kumho ne üretimi?

Kumho, Güney Kore menşeili bir firmadır ve geniş ürün yelpazesi ile ön plana çıkmaktadır. Hem Kumho hem de Marshal markalarının ismi altında üretim gerçekleştirmektedir. Kumho; binek, hafif ticari, SUV /4×4 araçlar, otobüs ve kamyonlar için lastik üretimi gerçekleştirmektedir.

Saetta lastik nerede üretiliyor?

Saetta nasıl bir lastik, hangi ülkenin, hangi markanın yan ürünü ya da kimin, nerede üretiliyor gibi soruları araştırıyorsanız aşağıdaki Saetta lastik hakkındaki genel bilgiler daha açıklayıcı olacaktır. Saetta Lastikleri Bridgestone Türkiye fabrikalarında üretilmektedir.

Bridgestone lastikleri nerede üretiliyor?

Bridgestone Turanza T005, Türkiye pazarı için Brisa’nın İzmit fabrikasında üretiliyor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Adblock
detector