Okuyucular soruyor: Hangi Lastik Daha Iyi 2017?

En iyi binek araba lastiği hangisi?

Puanlamaya göre ilk beş; Pirelli Cinturato P1 Verde. Bridgestone Turanza T001. Continental ContiPremiumContact 5.

En sessiz otomobil lastiği hangisi?

Bridgestone Potenza S001 serisinin en önemli özelliklerinden biri 68 desibel ses seviyesi ile en sessiz lastik modelleri arasında ilk sıralarda yer alır.

205 55 R16 yaz lastiği en iyisi hangisi?

Autobild 2016 205 55 R16 lastik ebatıyla yapılan testte dünya markası rakipleri olan Hankook Ventus Prime3 K125, Goodyear Efficient Grip Performance, Dunlop Sport BluResponse, Bridgestone Turanza T001, Continental ContiPremiumContact 5 ve Michelin Primacy 3 lastik markalarını geride bırakarak Pirelli Cinturato P7 Blue

En iyi dört mevsim lastik hangisi?

Bridgestone Weather Control A005 – 34,6 metre. GoodYear Vector 4 Seasons Gen 2 – 37,6 metre. Continental AllSeasonContact – 39,4 metre. Michelin CrossClimate Plus – 39,6 metre.

Falken Dunlop Aynı mi?

DUNLOP ve FALKEN markası adı altında 2 marka lastik üreteceklerini vurgulayan Takeda, “Düşük tüketim sağlayan lastikler, kış lastikleri, run-flat lastikleri gibi ürünleri gelişmiş teknolojiyi kullanarak DUNLOP veya FALKEN markası altında geliştirmekte.

Lastiklerde XL ne anlama geliyor?

Aynı ebattaki bir başka lastiğe oranla daha fazla yük taşıyabilirler. Güçlendirilmiş lastiklerin yanağında “RF” harfleri, ekstra yük lastiklerinin ise “ XL ” harfleri bulunur. Güçlendirilmiş ve XL lastikler, standart lastiklere oranla daha yüksek hava basıncı gerektirir.

You might be interested:  FAQ: Lastik Basıncı Ne Olmalı?

Türkiyede hangi lastik kullanılır?

Türkiye’de en çok kullanılan lastik markaları:

  • Lassa: %27,2.
  • Petlas: %24,1.
  • Bridgestone: %20,4.
  • Goodyear: %11,2.
  • Pirelli: %4,1.
  • Diğer markalar: %13.

Petlas hangi ülkenin markası?

Türkiye’nin yerli sermayeli lastik üreticisi olan Petlas, 1976 yılında kuruldu. 2005 yılında Türk Sanayiinin köklü kuruluşlarından Abdulkadir Özcan Şirketler Grubu (AKO) tarafından satın alındı. Faaliyetlerini Kırşehir’de bulunan fabrikasında yürütmektedir.

Hankook iyi lastik mi?

Hankook Ventus S1 evo3, premium sınıf sürüş güvenliğine ve konforuna sahip otomobil ve 4×4/Suv lastiğidir. Autobild 2019 225 45 R17 lastik ebatıyla yapılan testte ıslak ve kuru zemin performansları değerlendirilmiş, Hankook Ventus S1 Evo 2 K117 testte en iyi 4. lastik olarak seçilmiştir.

En sessiz lastik kaç desibel?

Lastik Hem ıslak hem de kuru yollarda, düşük aşınma performansı ile birlikte olağanüstü çekiş ve mükemmel yol tutuşu sunuyor. 67 desibel ses seviyesi ile de en sessiz yaz lastikleri arasında yerini almaktadır.

Lastikte 71 db ne demek?

Ses seviyesi derecesi Lastiğin dönüş gürültüsü desibel cinsinden ölçülür ve ölçülen sayı etiketin alt kısmında gösterilir. Düşük ses seviyeli lastikler, 67- 71 dB ‘e sahiptir. En yüksek seviye, 72-77 dB ‘lik ses dalgaları oluşturur. Sadece birkaç desibellik bir artış, gürültü seviyelerinde büyük bir fark anlamına gelir.

En sessiz kış lastiği hangisi?

Debica Frigo. Goodyear çatısı altında üretilip piyasaya sürülen Debica Frigo kış lastiği listemizin en sessiz lastiklerinden bir tanesi olmakla beraber piyasa da bulunan en uygun kış lastiklerinden bir tanesi olma ünvanına sahip bir lastik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Adblock
detector