Okuyucular soruyor: Hankook Lastik Nasıl 2016?

Hankook lastik iyi mi?

Hankook Ventus S1 evo3, premium sınıf sürüş güvenliğine ve konforuna sahip otomobil ve 4×4/Suv lastiğidir. Autobild 2019 225 45 R17 lastik ebatıyla yapılan testte ıslak ve kuru zemin performansları değerlendirilmiş, Hankook Ventus S1 Evo 2 K117 testte en iyi 4. lastik olarak seçilmiştir.

Hankook lastik ne malı?

Chosun Tire Company olarak 1941 yılında kurulan ve Kore’deki ilk otomobil lastiği şirketi olan Hankook Lastikleri başarılı bir şekilde büyümek için gerekli şeylerin bulunmadığı bir ülkede endüstriyelleşmenin ilk tohumlarının atıldığı bir devirde bir vizyon yaratmıştır.

Hankook lastik fiyatları ne kadar?

En Popüler Hankook Oto Lastikler

  • %7 Hankook Ventus Prime3 K125 205/55 R16 91H Yaz Lastiği452,00 TL13 satıcı
  • Hankook Ventus Prime3 K125 205/55 R16 91V Yaz Lastiği – 2021455,88 TL11 satıcı
  • Hankook Optimo K415 225/60 R17 99H Yaz Lastiği1.038,54 TL6 satıcı

Laufen lastik hangi firmanın?

Laufenn lastik markası, alüminyum jant, akü, fren balatası ve lastik üreten Hankook Tire firmasına ait bir markadır. Laufenn marka lastiklerin üretim yeri, Güney Kore’dir.

Bir lastiğin ömrü ne kadardır?

Maksimum 10 yıl Lastiklerin raf ömrü üretim tarihinden itibaren on yıldır. Diyelim ki bir lastik üretim tarihinden itibaren onuncu yılını doldurdu fakat hala kullanılabilir durumda görünüyor ve hatta diş derinliği 1,6 mm’ye kadar aşınmamış durumda.

You might be interested:  Soru: Lastik Parlatıcısı Nasıl Yapılır?

Good Year hangi ülke?

Goodyear Lastikleri Hangi Ülkenin Malı? Goodyear Lastikleri Amerika Birleşik Devletleri markası olmakla beraber tüm dünyada 90 fabrikası bulunan dev bir kuruluştur.

Dunlop hangi markanın yan ürünü?

Dunlop, 1888 yılında John Body Dunlop tarafından kurulan, Goodyear bünyesinde yer alan otomobil lastiği üreticisidir. Dunlop hisselerinin yüzde 75’i Amerikan Goodyear ve yüzde 25’i Japon Sumitomo’ya aittir.

Petlas lastik ömrü kaç yıldır?

Araç lastiklerinin kullanım ömrü montaj işleminden itibaren 4-6 yıl arasındadır. Elbette bu değerler, kullanım ile de doğrudan orantılıdır. Lastik diş derinliği gibi faktörler elverişli olduğu sürece lastiklerinizi 6 yıla kadar gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.

Lastiğin tarihi nereden anlaşılır?

Lastiklerin üretim tarihi dış lastik üzerindeki 4 rakamdan oluşur. ilk iki rakam lastiğin üretildiği haftayı, son iki rakam ise yılını verir. 1 yılda 52 hafta vardır ve örneğin 2704 olan DOT tarihi 2004 yılının 27. haftasında üretildiği anlamına gelir.

Lastiklerde hız endeksi ne demek?

Lastiğinizin yük endeksi maksimum taşıma kapasitesi (kg olarak) ile ilgilidir. Lastiğinizin yük sınıfını yanakta, çap değerinin sağında bulabilirsiniz. Örneğin yük endeksi 91 olan bir lastik 615 kg ağırlık taşıyabilir. Yeni bir lastik satın alırken hem yük sınıflarına hem de hız sınıflarına bakmalısınız.

Nexen lastik hangi markanın yan ürünü?

Nexen Hangi Ülkenin Malı Markası Nexen, 1942 yılında kurulan Nexen Tire Corporation bünyesindeki lastik ve lastik tüp markasıdır. Nexen 120 ülkeye ürünlerini ihraç etmektedir. Nexen …

Kormoran lastik hangi markanın yan ürünü?

Dünyanın en ünlü lastik üreticileri arasında yer alan Michelin tarafından üretilen Kormoran lastik modelleri, şık dizaynı ve üstün teknik özellikleri ile kusursuz bir yol performansı sunuyor.

Triangle lastik hangi markanın?

Triangle Lastikleri Hangi Ülkenin Ürünü ve Hangi Ülkede Üretiliyor? Triangle markası Çin menşeili ürünlerdir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Adblock
detector