Okuyucular soruyor: Lassa Nasıl Lastik 2017?

Lassa Snoways nasıl bir lastik?

Kuru zemin performansını beğendim. orta sınıf araç lastikleri arasında performans gerçekten çok iyi. türkiye yol şartlarına göre tasarlamışlar. barcelonalı futbolcuları kullanarak yaptıkları reklam da gayet başarılı olmuş. yol tutuşu yüksek derinliği fazla.

Lassa Lastik hangi ülkenin malı?

TÜRKİYE’NİN LASTİK MARKASI: LASSA Sabancı Holding ve ortakları tarafından kurulan Lassa, 1978 yılında üretime başladıktan tam on yıl sonra, Japon devi Bridgestone Corporation’la ortaklık kurarak Brisa adını aldı.

Lassa Snoways 4 ne zaman çıktı?

lassa ‘nın 2018 yılında çıkardığı kış lastiği.

Lassa Snoways 4 nedir?

Dünyaca ünlüTürk lastik üreticisi Lassa ‘nın 2018 yılında piyasaya sürdüğü ve Lassa Snoways 3 kış lastiğinin yerini alması beklenen yeni modeli Lassa Snoways 4 kış lastiği, ıslak zeminde kızaklamaya dirençli, uzun ömürlü, yol tutuş kabiliyeti yüksek bir kış lastiğidir.

Lassa Snoways nedir?

Snoways Era kış lastikleri, ıslak ve soğuk yol koşullarında, özel geliştirilen karışımı ve bu yol koşulları için tasarlanan deseni sayesinde daha iyi frenleme, mükemmel kontrol ve çekiş imkanı vermektedir.

91 V ne demek?

Lastiklerin üzerinde yer alan yük kodları bir lastiğin üretici firmanın belirlediği şartlar altında taşıyabileceği maksimum yükü ifade eder. Örneğin 205/55R16 91V ebatlı bir oto lastikte 91 ifadesi o lastiğin yük endeksidir ve 615 kilograma tekabül eder.

You might be interested:  Soru: Lastik Basıncı Nasıl Olmalı?

Lastiğin üretim tarihi nerede yazar?

Lastiğin üzerinde oval bir çerçevenin içerisinde 4 haneli bir sayı göreceksiniz. Bunlardan ilk iki hanesi, lastiğin yılın kaçıncı haftasında üretildiğini son iki hanesi ise hangi yıl üretildiğini gösterir.

Lassa yan ürünü hangisi?

Sabancı Grubu’nun Japon devi Bridgestone ile gerçekleştirdiği ortaklık neticesinde kurulan Brisa’nın markalarındandır. Lassa ‘nın yanı sıra, Bridgestone ve Dayton markaları da Türkiye’de Brisa tarafından yönetilmektedir.

Dayton lastik hangi markanın yan ürünü?

1905 yılında, Amerika’da kurulan Dayton markası, yüksek kalite, performans ve fiyat avantajıyla fark yaratan lastikleri araç sahipleriyle buluşturuyor. 1988 yılında Firestone şirketinin satın alınmasından itibaren dünya lastik devi Bridgestone Grubu çatısı altında yolculuğuna devam eden Dayton, 2014 yılından bu yana,

Michelin kime ait?

Michelin (tam adı Fransızca: SCA Compagnie Générale des Établissements Michelin ) Fransa’nın Auvergne bölgesinde bulunan Clermont-Ferrand şehrinde merkezi bulunan ve asıl olarak araç lastiği üreten bir şirkettir. 28 Mayıs 1888 yılında Édouard ve André Michelin kardeşler tarafından kurulmuştur.

Lassa Snoways 4 Üretim tarihi nerede yazar?

Aracınızın lastiklerine baktığınzda dış kısımda DOT yazısını ve sonrasında yukarıda halka içerisine alınmış 4 haneli rakamı göreceksiniz. Bu rakam sırasıyla üretim haftası ve yılını ifade etmektedir.

Snoways 4 m S ne demek?

Snoways 4. Yüksek sayıda eğimli oluk yapısı sayesinde üstün ıslak zemin performansı sağlar. Snow Flake ve M + S markalaması sayesinde kış regülasyonu döneminde kullanılabilir. Snow Flake ve M + S markalaması sayesinde kış regülasyonu döneminde kullanılabilir.

En iyi kış lastiği hangisi?

1. 2019 ve 2018 yılı en iyi kış lastiği, yapılan testlerin çoğunda aldıkları birincilikler ile GoodYear UltraGrip Performance+ ve Continental WinterContact TS 860 oluyor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Adblock
detector